ورود
ورود
بازیابی پسورد
پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد
مرور رده
مقالات
آیا نظام استانداردسازی ما، خودش استاندارد است؟
نظام استانداردسازی ما نه تنها در ساختار و تشکیلات اجرایی خود، بلکه در محتوا و ترکیب قوانین و مقررات حاکم بر این نظام نیز با معیارهای جهانی همخوانی ندارد. حتی در درک کارکرد هماهنگ این نظام در کنار دیگر نظامهای کلان کشور و نقش آن در بهبود…
چگونه ناب می شویم؟
چارچوب تحول ناب به شما نشان می دهد که چگونه می توانید اهداف سازمانی را برای ایجاد ارزش بیشتر برای مشتریان و در عین حال توسعه افراد در همان زمان هماهنگ کنید.
راهنمایی جامع برای دستیابی به موفقیت پایدار سازمانی با استفاده از استاندارد ISO 9004:2018
بررسی اصول مدیریت کیفیت، بهبود مستمر و مدل بلوغ سازمانی در راستای تحقق موفقیت بلندمدت
با مرکز تعالی چابک و الگوهای آن آشنا شویم
مرکز تعالی چابک (Agile CoE) چیست؟
مرکز تعالی چابک، مجموعهای از افراد یک سازمان است که مسئولیت پذیرش و پیشبرد فرهنگ، طرز فکر، چارچوبها، فرآیندها، مهارتها، نقشها، تکنیکها و ابزارهای چابک را برای حمایت از سازمان جهت دستیابی به اهداف…
سازمان یادگیرنده چیست؟ سازمان یادگیرنده و سازمان خلاق چه ارتباطی دارند؟
سازمان یادگیرنده چیست؟
از نظر متخصصان، سازمان یادگیرنده سازمانی است که ظرفیت خود را برای خلق آینده به طور مداوم توسعه میدهد. برای این سازمان فقط حفظ حیات کافی نیست، بلکه یادگیری برای ادامه حیات با یادگیری مولد در هم آمیخته میشود. این…
با 14 اصل دمینگ در جهت بهبود کیفیت آشنا شویم
اکنون، همه چیز به مشتری منتهی میشود. ارتقای کیفیت، با مشتری شروع و با مشتری به پایان میرسد. در واقع، کسب و کارها باید ارائه محصولات و خدمات با کیفیت، تعامل مطلوب با مشتریان و رضایت آنان را هدف قرار دهند.
برای موفقیت، باید اصول افزایش…
تأثیر هوش مصنوعی در صنعت بازرسی و تولید: تحولات سال 2024 و فراتر از آن
مقدمه
هوش مصنوعی (AI) در دهههای اخیر به یکی از مهمترین و تحولآفرینترین فناوریهای جهان تبدیل شده است. این فناوری نه تنها در حوزههای علمی و تحقیقاتی، بلکه در صنایع مختلف نیز نقش بسزایی ایفا میکند. استفاده از رباتهای صنعتی، بازرسی های…
ارتباط کیفیت کالا و خدمات با رقابت پذیری شرکت ها
همان طور که می دانیم افزایش رقابت پذیری شرکت ها ناشی از کیفیت بهتر محصول است. با این حال، در برخی از صنایع کیفیت محصول مزیت رقابتی را به طور قابل توجهی افزایش نمی دهد. اولویت رقابتی ناشی از کیفیت محصول، عامل محرک اجرای مدیریت…
بررسی کیفیت و رقابت پذیری در محیط کسب و کارهای امروزی در صنایع غذایی
در گفتگویی با دکتر مهرداد مقدم ضیابری ، استاد دانشگاه و مشاور ارشد شرکت فراورده های لبنی گلا، به بحث پیرامون اهمیت رقابت پذیری در محیط کسب و کارهای امروزی پرداختیم. دکتر مقدم ضیابری ، با تاکید بر اینکه رقابت نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشرفت…
رشد تولید ناخالص داخلی سوئد به کمک هوش مصنوعی
بر اساس گزارشها، هوش مصنوعی مولد میتواند تولید ناخالص داخلی سوئد را در مدت ۱۰سال بین ۵۰۰ تا ۵۵۰ میلیارد کرون افزایش دهد. گزارشی که به سفارش گوگل تهیه شده است، نشان میدهد که هوش مصنوعی مولد میتواند تولید ناخالص داخلی سوئد را در مدت ۱۰سال…